PALVELUT

Vuosihuollot ja kriittisten laitteiden ylläpito

Konekannan huollot ja korjaukset

Tuotantotilojen automaatiolaitteiden huolto

Autojen korjaus ja huolto

Alihankintatyöt

Mitä ME tarjoamme

Luotettavuutta, Ammattitaitoa ja tehokkuutta.

Teollisuuslaitteiden tehokas ja luotettava toiminta on kriittinen osa yrityksen sujuvaa toimintaa. KL-Korjaus Oy palvelee teollisuuden kunnossapitotarpeissa Pöytyällä sekä laajemmin Varsinais- ja Lounais-Suomen alueilla. Hyväkuntoiset tuotantolaitteet takaavat, että toimitukset pysyvät aikataulussa, ja laitteen käyttöikä pitenee säännöllisen huollon ansiosta.


Palvelut

Vuosihuollot ja kriittisten laitteiden ylläpito:

Tarjoamme vuosihuoltoja ja jatkuvaa kunnossapitoa tuotannon kannalta kriittisille laitteille. Huollon aikana teemme kattavat tarkistukset ja tarvittavat toimenpiteet laitteen toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Tämä voi auttaa vähentämään korjauskustannuksia ja varmistamaan laitteiden pitkän elinkaaren.

Konekannan huollot ja korjaukset:

Huolehdimme teollisuuslaitteistosi jatkuvasta toimintakunnosta, olipa kyseessä sitten takuuajan päättymisen jälkeinen huolto tai laitteiston täydellinen korjaus. Säännölliset huolto- ja korjaustoimenpiteet auttavat pitämään tuotantolaitteet tehokkaana ja toimintavarmoina.

Tuotantotilojen automaatiolaitteiden huolto:

Automaatiolaitteistot ovat teollisuuden sydän, ja niiden sujuva toiminta on elintärkeää. Tarjoamme automaatiolaitteiden huollot ja korjaukset, jotka minimoi tuotannon katkokset ja varmistaa laitteiston turvallisuuden.

Autojen korjaus ja huolto:

Tarjoamme kattavat korjaus- ja huoltopalvelut erityisesti vanhemmille henkilö- ja pakettiautoille. Palvelumme kattavat kaiken aina perinteisistä öljynvaihdoista ja jarruhuolloista vaativampiin moottorikorjauksiin. Olemme erikoistuneet vanhempien autojen ylläpitoon, jotta klassikkosi pysyy tiellä pitkään.

Alihankintatyöt:

Lisäksi tarjoamme alihankintapalveluita, kuten metallialan koneistustyöt ja automaatiokokoonpanot. Käytössämme on laaja osaamisemme alihankintatöissä tukee monipuolisesti teollisuuden tarpeita.

Korjauspalvelut pikaisella varoitusajalla:

Jos tuotantolaitteistosi kaipaa pikaisia korjauksia, olemme valmiina palvelemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Teemme yhteistyötä TOMKA Huoltopalvelu Oy:n kanssa varmistaaksemme palvelun nopeuden ja laadun.